Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Ön hajlandó minőségi szerszámért több pénzt kiadni?
Igen, hiszen jó munka csak jó szerszámmal végezhető.
Nem! Ami nem kínai az úgyis csak hamisítvány!
Pénzt? Inkább kölcsönkérem valakitől akinek van.
Nem nyilatkozom!
Látogató számláló
0
0
7
4
9
1
1
Házhozszállítás

Termék részletek


Hegesztőfejpajzs automata nagy látómezős 4 szenzoros kifutó modell

Hegesztőfejpajzs automata nagy látómezős 4 szenzoros kifutó modell
Automata hegesztő fejpajzs, DIN 5-9 9-13-ig
Extra érzékeny, 4 szenzoros

 • Javasolt felhasználási területek:

  MMA bevont elektródás hegesztés
  MIG CO2 védőgázas hegesztés
  AWI hegesztés
  Plazmavágás
  Lánghegesztés


  Elsötétülés:

  Az elsötétülés értéke (DIN) munka közben is utánállítható. 2 skálán szabályozható a sötétülést: 5 – 9 illetve 9 – 13 DIN között. Ezért kiváló plazmavágáshoz és lánghegesztéshez.

  A hagyományosan csak 9 – 13 DIN között szabályozható pajzsoktól eltérően az 5 – 8 DIN közötti tartományban kisebb fényerő mellett (pl.: lánghegesztés, plazmavágás) is garantált védelmet nyújt a szemnek, ugyanakkor tökéletesen látható a munkaanyag.

  A látótér alap sötétítése 4 DIN, ennek köszönhetően pontosan látja maga előtt a munkaanyagot köszörülés közben is.  A pajzs automatikusan érzékeli a szenzorok segítségével a hegesztés fényének erejét. A munka megkezdésével azonnal elsötétül, a másodperc 25 ezred része alatt.
  4 db magas érzékenységű szenzornak köszönhetően a pajzs már kevesebb, mint 2A-es áramerősségtől érzékeli az ívet. A szenzorok érzékenységének foka állítható.  Késleltetési idő:

  Szabályozható az ún. késleltetési idő 0,15 – 0,8 mp között. Ennek az a funkciója, hogy megvédje a szemet a hegesztés után még izzó varrat fényétől. A hagyományos pajzsokba nincs beépítve, mert az izzás már nem feltétlenül káros, de káprázhat tőle a szem, ami fárasztó. Ez ellen véd a késleltetési idő. Különböző hegesztési feladatok eltérő késleltetési időt igényelnek.  A hosszú életű pajzs napelemmel és cserélhető lítium elemekkel működik. A napelemek munka közben is töltődnek a hegesztés fényével.

  A professzionálisan kialakított fejpánt segítségével a pajzs igazodik a fej méretéhez. Tetszés szerint beállíthatja a kívánt dőlésszöget és a szem és az LCD látómező távolságát.

  A műszaki változtatások és tévedések jogát fenntartjuk, a képek csak illusztrációk!
 • Cikkszám
  9801
  Tömeg
  470 g/db
Webáruház készítés